Explore the most outstanding works in lighting design.

Uimahallin allashuoneen ledivalaistus

Designer: Timo Mattila

Year: 2012

City: Kouvola

Country: Finland

Constructor: Kouvolan kaup.,Tilaliikelaitos

Contractor: Kymen Sähkötyö Oy

Manufacturer: Elektroskandia Suomi Oy

Concept Description

Kouvolan urheilupuiston uimahallin allashuoneen valaistussaneeraus toteutettiin DALI-ohjattuna ledijärjestelmänä, jossa päivänvalosäätö on merkittävä energiatehokkuustekijä. Järjestelmässä on kolme valaistustilannetta: asiakasuinti-, harjoittelu- ja kilpailutilanne. Valaistus toteutettiin Philipsin kemikaalinkestävillä PACIFIC WT461C LED38S / 840 PSD WB L1300 -valaisimilla ja Helvarin ohjausjärjestelmällä (Imagine 920 -reititin, Digidim 312 -multisensori, painike 127). LISÄTIETOJA: www.valaistus.net

Photographer: Timo Mattila