Explore the most outstanding works in lighting design.

Tervaskankaan katuvalaistus Kouvola

Designer: KSS Rakennus Oy

Year: 2012

City: Kouvola

Country: Finland

Electrical: KSS Rakennus Oy

Concept Description

Kouvolan uusi kauppakeskus Veturi on Suomen kuudenneksi suurin kauppakeskus. Se sijaitsee kuutostien varrella hyvin liikenneyhteyksien varrella. Kauppakeskukseen johtaville ja sitä ympäröiville kaduille on asennettu 162 kpl Indalin Luma 2 led -pylväsvalaisimia (74 W ja 122 W). Vilkkaasti liikennöityjen väylien valaistukselle asetetaan nykyään suuria vaatimuksia esimerkiksi häikäisysuojauksen suhteen. Uusimmat led-ratkaisut täyttävät jo nämä kriteerit. Myös teiden turvallisuuden kannalta ledien valkoinen valo on erittäin hyvä vaihtoehto. Silmät näkevät valkoisen luonnollisena valona, jolloin ympäristön värit ja muodot erottuvat selvemmin. Lisätietoja: www.fagerhult.fi

Photographer: Jukka Autti