Explore the most outstanding works in lighting design.

Scandic Tampere Station

Designer: Ideafix Oy

Year: 2012

City: Tampere

Country: Finland

Manufacturer: Griven, Helvar, Lutron, Elan

Concept Description

Scandic Tampere Station elää valosta Tampereen ydinkeskustaan rautatieaseman viereen avautunut Scandic Tampere Station käynnistää kaupungin hotellitarjonnassa uuden aikakauden. Tyylikkäässä ja urbaanissa hotellissa tunnelma vaihtuu vuorokaudenajan mukaan muun muassa valaistuksen avulla. Ohjelmoitava RGB-valaistus mahdollistaa tilojen muuttamisen vuodenaikojen, vuorokaudenajan tai erityistilaisuuksien mukaan. Hotelliin asennettiin yli 500 metriä Grivenin LooseLED RGB -nauhaa, jonka ohjaus on yhdistetty Helvarin järjestelmään. Kokoustiloissa AV-järjestelmää, valaistusta ja Lutronin pimennysverhoja ohjataan Elanin kosketusnäytöiltä. LISÄTIETOJA: www.ideafix.fi