Explore the most outstanding works in lighting design.

Nike – Kampin myymälä

Designer: Fagerhult Retail Lighting

Year: 2011

City: Helsinki

Country: Finland

Manufacturer: Fagerhult Oy

Concept Description

Fagerhult on suunnitellut jo yli 50 Nike-myymälän valaistuksen ympäri Eurooppaa. Niken Suomen ensimmäinen, uuden kansainvälisen konseptin mukainen urheilumyymälä on avattu Kampin kauppakeskuksessa tänä keväänä. Trendikkään ja valoisan myymälän valaistus on toteutettu mustilla Marathon-kohdevalaisimilla sekä upotettavilla Pleiad Power -kohdevalaisimilla. Molempien valonlähteinä ovat tehokkaat 35 W monimetallilamput. Konseptiin kuuluvat lisäksi Nike-myymälöihin räätälöidyt uudet sisustusvalaisimet, jotka luovat konseptin mukaista tunnelmaa 60-luvun liikuntasalista. Sovituskoppien peilit on integroitu pehmeää ja häikäisemätöntä valoa tuottaviin Match On -valaisimiin

Photographer: Patrik Rastenberger