Explore the most outstanding works in lighting design.

Helsinki-Vantaan lentoasema

Designer: Granlund Oy

Year: 2015

City: Vantaa

Country: Finland

Constructor: Finavia Oyj

Manufacturer: Oy Osram Ab

Concept Description

Helsinki-Vantaan lentoaseman valaistusta päivitettiin ympäristöystävällisyyttä ajatellen led-valaisimiin. Nyt T2-terminaalin lähtökerroksessa modernin Siteco Modario LED-valaisimen energiatehokkuus ja säädettävyys (DALI) mahdollistaa jopa 80% energiansäästön vanhaan valaistustapaan verrattuna. Kohdevalaisimina terminaalialueella käytetään Siteco Lunis SL-T-ledivalaisimia, tuomaan tilaan epäsuoraa valoa. Tax Free -myymäläalueella loistelampulliset moduulivalaisimet saivat tehdä tilaa energiatehokkaille OSRAM Ledvance Area -valaisimille, jotka valaisevat tasaisen tyylikkäästi.