Explore the most outstanding works in lighting design.

Fiskarsin ja Iittalan outlet

Designer: Easy LED Oy

Year: 2012

City: Fiskars

Country: Finland

Manufacturer: Easy LED Oy

Concept Description

Fiskarsin historiallinen näyttely kauniilla ruukkialueella sai seurakseen Fiskarsin ja Iittalan Outlet-myymälät, kun tila remontoitiin täydellisesti keväällä 2012. Tilan valaistus päivitettiin palvelemaan nykyajan tarpeita sekä tuomaan näyttelyn ja myymälän esineet näyttävästi esille. Vanhat monimetallivalaisimet vaihdettiin Easy LED Oy:n energiatehokkaisiin, huoltovapaisiin ja myymälätilaan erinomaisesti soveltuviin Pro 1 Oslon -valaisimiin. Energiankulutus on jatkossa merkittävästi aikaisempaa alhaisempi, ja valo voidaan kohdistaa juuri oikein valitsemalla valaisimien avautumiskulmat tarpeen mukaan.