Explore the most outstanding works in lighting design.

Designmuseo

Year: 2010

City: Helsinki

Electrical: Sähköarina Helsinki Oy

Contractor: Sähköarina Helsinki Oy

Manufacturer: Helvar Oy

Concept Description

Designmuseo kerää ja tallentaa muotoilualan kokoelmaa sekä vastaa muotoilun nykyaikaa ja historiaa esittelevien näyttelyiden toteutuksesta. Joustavasti muunneltavalla valaistuksella ja valonohjauksella on keskeinen rooli Designmuseon näyttelyjen esillepanossa ja halutun tunnelman luomisessa. Kolmeen kerrokseen jakautuvan museon valaistusta ohjataan Helvarin Imagine -valonohjausjärjestelmällä, joka otettiin käyttöön vanhentuneen järjestelmän tilalle. Tämän päivän vaatimukset täyttävä, helppokäyttöinen järjestelmä on laajennettavissa myös tulevaisuuden tarpeisiin.

Photographer: Johan Stenberg